Настоящата година предоставя значителни възможности за растеж и постижения заради

...
Настоящата година предоставя значителни възможности за растеж и постижения заради
Коментари Харесай

Нумерология: 2024 година под влиянието на числото 8

Настоящата година дава обилни благоприятни условия за напредък и достижения поради вибрацията на цифрата 8.

През 2023 година всички ние бяхме подвластни на силата на универсалната година 7 – интервал, белязан от интроспекция, вътрешно проучване, духовно събуждане и блян към познание.

Сега, в 2024 година, се намираме в универсална година 8 – време за персонални достижения, овластяване и финансови триумфи. Ако 2023 беше интервал, в който полагахме старания, 2024 е моментът, в който би трябвало да пожънем премията за своя труд.
Какво е смисъла на цифрата 8 в нумерологията?
Числото 8 се свързва със мощ, припознаване на вашия престиж и осъзнаването на лидерската ви роля във вашия личен живот. Може да си визиите 2024 година като галактическа банка, в която колкото повече старания депозирате, толкоз по-голяма възвръщаемост ще имате. Ето за какво универсална година 8 подкрепя финансовите облаги, достиженията в кариерата и триумфите.

В нумерологията универсална година 8 се свързва с достижения и материално обилие. Тази година е време да се концентрирайте върху своите цели и да работите старателно за тяхното осъществяване.

Символиката на знака за безконечност (∞), свързваща се с цифрата 8, също по този начин слага акцент върху намирането на равновесие. Независимо дали става въпрос за баланс сред работа и персонален живот или сред материални достижения и нравствен напредък. Освен това цифрата 8 се счита за кармично, което демонстрира, че дейностите, подхванати тази година, могат да имат трайни последствия. Добре е да вършиме етични избори и да обмисляте следствията от своите дейности.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР