Настоящата бронзова медалистка от олимпийския маратон Моли Сайдел няма да

...
Настоящата бронзова медалистка от олимпийския маратон Моли Сайдел няма да
Коментари Харесай

Бронзовата олимпийска медалистка Моли Сайдел няма да участва в маратонските изпитания в САЩ поради нараняване на коляното

Настоящата бронзова медалистка от олимпийския маратон Моли Сайдел няма да взе участие този уикенд на олимпийските маратонски тествания в Съединени американски щати заради травма на коляното.

Сейдел разкри в четвъртък в Instagram, че е наранила коляното си преди към месец и ЯМР сподели, че има счупена патела и отчасти скъсано пателарно сухожилие. Тя се опита да пресече тренировката, с цел да се приготви за съботното съревнование в Орландо, Флорида, само че взе решение да се откаже, с цел да избегне риска от спомагателна травма. Първите трима приключили в надпреварите за мъже и дами печелят места на тазгодишните Игри в Париж, в случай че са покрили критериите за подготовка за време.

„ Знаех, че не мога да се състезавам с маратон, защото настоящето положение, без в действителност, в действителност да се нараня “, сподели Зайдел във видеото. „ Наистина съм (ругатлив) комплициран. Няма друга дума за това... Мечтаех да стана този тим и да защитя бронзовия си орден на Олимпиадата в Париж от последната олимпиада. ”

Сайдел беше изненад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР