Настинката и грипът могат да се лекуват едновременно с парацетамол

...
Настинката и грипът могат да се лекуват едновременно с парацетамол
Коментари Харесай

Ибупрофен или парацетамол, кое е по-ефикасно при настинка и грип?

Настинката и грипът могат да се лекуват по едно и също време с парацетамол и ибупрофен. 

" Парацетамолът евентуално е по-ефективен за намаление на температурата, тъй че дава двойна изгода, отървавате се от главоболието и понижавате температурата. Но в случай че чувствате, че имате повече болежка в тялото си и това е главният ви признак, тогава ибупрофенът е по-добър, тъй като е противовъзпалително ". 

Съветът е на Абас Канани, фармацевтът, който The Mirror потърси за коментар по тематиката в сезона на грипа. Според него множеството хора най-вероятно имат неправилна визия за това що е парацетамол и що е ибупрофен. 

Той обаче предизвести, че хората би трябвало да бъдат деликатни, когато одобряват ибупрофен, защото доста от тях са алергични към класа медикаменти, към който принадлежи. Той обаче твърди, че множеството хора не знаят, че можете да приемате двете медикаменти дружно, когато се чувствате извънредно зле. 

Абас споделя: " Ако смятате, че едно от тях не е задоволително, можете да вземете ибупрофен и парацетамол дружно. Много хора не знаят, че можете да ги приемете по този метод и че те имат разнообразни дейности ". 

Въпреки че тези две медикаменти ще оказват помощ при болки и температура, както и при леки признаци на простуда и грип, Абас прибавя, че те няма да създадат доста за тези, които страдат от кашлица и запушен нос. Продуктите за простуда и грип би трябвало да се употребяват за облекчение на тези характерни признаци. 

Например, медикаменти, съдържащи деконгестант, биха били най-хубави за запушен нос, ще ви би трябвало също отхрачващо средство за кашлица със слуз и подтискащо средство за суха кашлица. 

Когато приемате медикаменти за простуда и грип, постоянно проверявайте опаковката и листовката, с цел да видите какви други артикули могат да се одобряват безвредно с тях, тъй като даже да можете да приемате парацетамол и ибупрофен, други субстанции може да не са позволени с тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР