Настимир Ананиев няма основание да смята, че става дума за

...
Настимир Ананиев няма основание да смята, че става дума за
Коментари Харесай

Доц. Буруджиева: Няма политическа бухалка срещу Ананиев, а оправдан интерес към публична личност

Настимир Ананиев няма съображение да счита, че става дума за " политическа бухалка " против него - това е оневинен интерес към обществена персона по разпоредбите на европейския съд. Това съобщи политологът доцент Татяна Буруджиева в ефира на " Денят онлайн " по Нова нюз.

" За каква компания става дума, откакто Настимир Ананиев е народен представител? Той не би трябвало да има такава. Влиза в прорез с разбирането, че националният представител обслужва ползите единствено на жителите. Трябва да свикнем, че когато има гонене поради незаконност, нормално публичността се включва, в случай че има нарушаване на закона. Иначе няма никакъв смисъл да занимаваме хората. При политиците прагът на интерес е по-нисък ", разяснява тя.

Според нея европейските сътрудници предпочитано се интересуват коя партия какъв брой депутати ще вкара в европарламента - по тази причина реакцията им за протичащото се у нас ще е забавена.

 

" Преобърна се борбата в акцията с навлизането на от ден на ден лица от Политическа партия в абсурда. Имат два метода за реакция - като партия, която пази полезности, или като защитят хората си. За ГЕРБ няма какво повече да се извади ", акцентира политологът.

Целия диалог гледайте във видеото.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР