Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира предстоящия противник Салернитана, състоянието

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира предстоящия противник Салернитана, състоянието
Коментари Харесай

Алегри: Трябва да стиснем зъби, а през януари да започнем нов сезон

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри разяснява идния съперник Салернитана, положението на някои свои играчи и актуалната обстановка в тима след началото на сезона. 

„ От тези, които се борят да останат в Серия " А ", Салернитана е измежду най-хубавите както самостоятелно, по този начин и групово, тъй като Давиде Никола се оправи извънредно през предишния сезон, а през лятото клубът свърши добра работа като притегли физически и технични играчи. 

Леандро Паредес се показва добре и на следващия ден ще играе, тъй като Мануел Локатели има лека отмалялост и няма да бъде разполагаем, не желая да пожертвам с него. Анхел Ди Мария към момента е навън, само че планираме да разчитаме на него в сряда. Войчех Шчесни също към момента не е подготвен, а за Федерико Киеза се надяваме да бъде на 100% преди паузата за Мондиала.

Все още не съм избрал състава, ще реша на следващия ден. Най-важният мач е идният, който може да ни даде подтик да се надигнем против Бенфика по най-хубавия вероятен метод. Аркадиуш Милик и Душан Влахович могат да играят дружно, само че би трябвало да го обмисля поради утрешния дуел, защото Милик в последно време игра много и също по този начин е нужно да обърна внимание на характерностите.

Трябва да вземем позитивите от мача в Париж, които са реакцията ни през втората част и фактът, че не позволихме да бъдем изхвърлени от играта при изоставането ни с 0:2. Ние обаче не можем да бъдем щастливи, тъй като задачата ни би трябвало да бъде да печелим и работим с желанието да се върнем на нашия надвит път и да създадем изискванията за това. 

Виждам в нас голямо предпочитание за работа за печелене. Знаем, че сега ни липсват някои значими играчи, даже и на числено равнище, и по тази причина би трябвало да стиснем зъби. Целта би трябвало да посрещнем паузата за Световното състезание в най-хубавата допустима позиция в класирането и по-късно през януари, когато всичките ни футболисти са възобновени, да стартираме нов сезон. Сега би трябвало да бъдем удовлетворени от това, което вършим, знаейки, че предпоставките са положителни “, съобщи Алегри на днешната си конференция.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР