Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри е доволен от постигнатото от

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри е доволен от постигнатото от
Коментари Харесай

Алегри: Целта ни е да се класираме за Шампионската лига

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри е удовлетворен от постигнатото от неговия отбор на трансферния пазар през това лято, въпреки „ остарялата госпожа “ да притегли само Тимъти Уеа и Факундо Гонзалес.

„ Биаконерите “ започнаха сезона с впечатляваща победа с 3:0 над Удинезе, само че позволиха изненадващо тъждество 1:1 в дуела с Болоня от втория кръг. В неделя Юве ще гостува на Емполи, което треньорът дефинира като подъл дуел.

„ Мачове като утрешният са цялостни с клопки, само че това е в ДНК-то на Емполи. Ние ще намерим отбор, който може да се опълчи на това. Трябва да изиграем стабилен мач и не би трябвало да ги подценяваме. Нямаме титулярна отбрана, а шестима бранители, всеки от които може да стартира. Утре евентуално това ще са Бремер и Данило, двоумя се сред Алекс Сандро и Федерико Гати. Шчесни се усъвършенства, само че също към момента не е подготвен. Вероятно ще може да се завърне на терена след паузата за националните тимове “, съобщи италианецът.

„ Сега към този момент трансферният пазар е затворен, тъй че можем умерено да мислим за утрешния дуел. Нямаше смисъл да вършим някакви дейности на трансферния пазар, единствено с цел да сменяме едни лица с други. Сега имаме конкурентен тим в вероятност и имаме вяра в него. Смятам, че Влахович се оправя по-добре от предходната година. Изглежда по-добре физически, вкара голове в първите два мача, а това е значимо за един нападател. Освен това имаме една нова година за Киеза и Погба. Последният би трябвало да бъде менажиран добре, с цел да може да играе, до момента в който доближи оптималната форма. Момчетата занапред ще израстват “, сподели още експертът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР