Наставникът на Ювентус Андреа Пирло е категоричен, че неговият отбор

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло е категоричен, че неговият отбор
Коментари Харесай

Пирло се притеснява, че Юве може да последва съдбата на Байерн и Реал Мадрид

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло е безапелационен, че неговият тим не трябва да подценява втородивизионния СПАЛ в утрешния четвъртфинал сред двата тима за Купата на Италия. Той даде за образец Реал Мадрид и Байерн (Мюнхен), които неотдавна отпаднаха от шампионатите за локалните купи точно от тимове от по-долни дивизии.

" В този мач се крият доста рискове, тъй като се изправяме против тим, който е на равнище Серия " Б " единствено на хартия. Ако погледнем към другите страни, можем да забележим по какъв начин Байерн отпадна от втородивизионен тим (Холщайн Кийл - б.р.), а Реал Мадрид - от третодивизионен (Алкояно - б.р.). Трябва да влезем в дуела, осъзнавайки, че той ще бъде сложен. Целта ни е да се класираме за идващия кръг, тъй че се нуждаем от най-хубавата централизация. СПАЛ се оправя доста добре в Купата на Италия и Серия " Б " през този сезон, не можем да го подценим.

«Vogliamo passare il turno, dovremo essere concentrati»

Mister presenta
— JuventusFC (@juventusfc)
Това е доста добър тим, който обича да играе футбол. В СПАЛ нормално употребяват трима бранители, само че също по този начин от време на време и трима нападатели или двама играчи, които да оказват помощ на тарана. Там знаят по какъв начин да играят и ние би трябвало да сме на върха на опциите си, с цел да избегнем срамно отпадане. Джанлуиджи Буфон имаше някои проблеми през последните няколко седмици, само че те отминаха и на следващия ден той ще играе. Кампанията досега е много положителна за нас. Можехме да спечелим повече точки, само че след предходния изтощителен сезон е обикновено да има спадове. Все още сме в играта във всички шампионати и задачата ни е да стигнем до самия им край ", съобщи Пирло пред клубния уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР