Наставникът на волейболния Славия Иван Димитров очаквано остана разочарован след

...
Наставникът на волейболния Славия Иван Димитров очаквано остана разочарован след
Коментари Харесай

Иван Димитров пред БНТ: Обещавам ви, че в следващия двубой ще покажем друго лице

Наставникът на волейболния Славия Иван Димитров предстоящо остана отчаян след провалянето на неговия отбор с 0:3 като посетител на Дея спорт във втори двубой сред двата отбора от четвъртфиналите в женското ни волейболно състезание.

Успехът за бургазлии докара до изравняването на общия резултат в серията, като старши треньорът на " белите " даде обещание неговите състезателки да покажат друго лице в решителния трети мач в София идния вторник.

" Допуснахме доста лека загуба. Получи се срив в нашето посрещане, само че всичко го приписвам на подценяване. Имаме два дни, с цел да се стегнем и във вторник да излезем спечелили ", показа родният експерт.

" Волейболът стартира със сервис. Ако той не ти тръгне, а също така ти пробият и посрещането, всичко завършва. Най-важното в този момент обаче е, че имаме един ден, който би трябвало да използваме, с цел да почистим главите и във вторник да излезем за победа. Ние играем доста мощно в нашата зала ви давам обещание, че в идващия дуел ще покажем друго лице ", сподели още Иван Димитров.

Четвъртфиналният конфликт сред тимовете на Славия и Дея спорт ще бъде решен с дуел в столичната зала " Панайот Пондалов ", който ще се организира във вторник (26 март) от 18:00 часа и ще бъде излъчен НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР