Наставникът на Вихрен (Сандански) Здравко Лазаров беше бесен след поражението

...
Наставникът на Вихрен (Сандански) Здравко Лазаров беше бесен след поражението
Коментари Харесай

Здравко Лазаров: С тези дребни души в отбора няма да стане

Наставникът на Вихрен (Сандански) Здравко Лазаров беше гневен след провалянето с 0:1 в дербито с Беласица. Домакините победиха след гол от дузпа на стадион " Цар Самуил " в Петрич. Бившият национал бе сърдит на част от играчите си, като даде обещание съществени промени. Тимът му остана на второ място с 20 точки, като изостана на осем от водача Миньор (Перник) след 10-ия кръг.

" Бих споделил едно не неприятно първо полувреме, само че направихме една нелепост при дузпата. След това няма какво да разясня футболно, защото футбол не се игра. Второто полувреме играхме единствено шест минути, няма по какъв начин да ги разясня. Жалко, че пристигна арбитър от Първа лига - Георги Димитров. Вчера го гледахме, че свири съвършено Славия - Царско село, а през днешния ден не знам. Или не желае, или не може. Той си прави разлика сред Първа и трета лига, само че за какво не искаше да играем футбол, едно раздробяване...Много съм отчаян. По-добър тим сме, само че трябваше да го покажем и да победим. Явно не ни вървеше. Тръгнахме добре, създадохме 2-3 положения, ударихме и греда. Не искаше да влезе. Те без нищо ни биха, ние една глупава дузпа направихме, напряко нямам думи.

Атмосферата на трибуните не е повлияла на играта. Знаем, че в това дерби в Петрич, по този начин се играе. Ядосах се на един от моите аварийни играчи, който отиде да се разправя с публиката и 10 минути не се игра футбол. Затова го смених, защото го пущам да играе, а той се разправя с публиката. Не желая да се заканвам, само че по този начин не става. Ние имаме упоритости през този сезон, ще приказвам на анализа във вторник. Ще има ограничения, с такива дребни душици, които имаме в тима, няма да стане. През зимата взимам 4-5 футболисти и гоним задачите си. По-трудно стават нещата, само че до момента в който имаме теоретични шансове ще се борим ", разяснява афектираният Лазаров. Югозападна Трета лига 10 кръг, събота 13 октомври  Хебър (Пазарджик) 3:2краен резулат  Вихрен (Сандански)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР