Наставникът на Вигоша (Бистрица) Асен Букарев не остана доволен от

...
Наставникът на Вигоша (Бистрица) Асен Букарев не остана доволен от
Коментари Харесай

Букарев: Ялови сме, загубихме първото полувреме в глупави действия

Наставникът на Вигоша (Бистрица) Асен Букарев не остана удовлетворен от играта на своя тим след загубата с 1:2 от Янтра в Габрово.

“И като резултат, и като игра няма по какъв начин да сме удовлетворени. Загубихме първото полувреме в глупави дейности. Нищо от това, което говорихме, не се получаваше. Казах им, че тимът, който вкара първи гол, ще има авантаж. Имахме обстановки.

Опитахме да възстановим футболистите, само че несъмнено бяхме по-тромави първото полувреме против един спретнат и приветлив съперник. Не се получиха концепциите, които имахме.

Набива се на очи, че сътворяваме положения, които не можем да осъществяваме. Ялови сме. Трябва да си вкараме ситуациите и да не позволяваме два гола.

Ние сме сплав от опитни и млади играчи. Опитните би трябвало да бъдат водачи и да учат младите. Ако на Нова година сме на положително класиране, ще се опитаме да нападаме Първа лига. Ако не сме - ще вършим други сметки”, сподели Букарев след провалянето. Втора лига 3 кръг, сряда 19 август  Янтра (Габрово) 2:1краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР