Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев остава оптимист за полуфиналния сблъсък

...
Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев остава оптимист за полуфиналния сблъсък
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Мачът е отворен, ще направим всичко възможно, за да победим и продължим

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев остава оптимист за полуфиналния конфликт против Ботев Пловдив в шампионата за Купата на България, макар че неговият отбор загуби първия двубой с 0:1 като хазаин.

След срещата треньорът, който довечера направи своя дебют при третия си престой отпред на " алените ", призна, че столичани са владеели топката в по-голямата част от мача, само че им е липсвала концепцията в офанзива.

" Когато не победиш, не е това, което ни се искаше. Владеехме топката през по-голяма част от мача. Нямахме концепция и нужната скорост, с цел да приключим започнатото като офанзиви. Трудно се случват нещата без централен нападател ", разяснява българският експерт.

" Мачът е отворен, само че ще създадем всичко допустимо, с цел да победим и продължим. Дано да извлечем най-хубавото. В тези две тренировки, които имах, настроението беше положително. С общи старания всичко ще бъде наред. Сигурен съм.Във всеки мач би трябвало да даваме всичко, с цел да побеждаваме. Настройката би трябвало да е една и съща ", добави Стамен Белчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР