Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов обяви, че е

...
Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов обяви, че е
Коментари Харесай

Стойчо: Притеснява ме, много ме притеснява, хващаме се за тази купа като удавници за сламка

Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов разгласи, че е доста обезпокоен от неналичието на почитатели пред съблекалнята на тима, които в предходни години след такива срещи като тази с Царско село щяха да потърсят пояснение от футболистите.

" ЦСКА не може по този метод да страда и буксува. Притеснява ме, доста ме тормози. Губим фенска маса поради мачове като този. Толкова години нямаме купа, а се задоволяваме с една купичка. Като удавници за сламка се хващаме за тази купа. Притеснява ме, че губим фенска маса. Едни и същи хора си отпътуват, а други все остават ”, сподели Младенов след нулевото тъждество с Царско село на “Армията ”.

“Не бях пред вас, тъй като не желаех да споделям някои неща. Не споделям, че нещо куца в ЦСКА. Има неща, които не желая да споделям с вас. Личности ни трябват, не може единствено подавания обратно и встрани ”, добави експертът по отношение на решението му да не приказва пред медиите в продължение на към месец.

Младенов се оплака и от неналичието на изобретателен футболист, който да се конкурира с Греъм Кери. Попитан по какъв начин е Варела, той отговори красноречиво: “Как е? Откакто е тук, все го няма. ”

Не на последно място Младенов за следващ път не остана удовлетворен от съдийството. “От вратаря до централния нападател бавеха, лежаха, а съдията им помагаше ”, оплака се треньорът на ЦСКА - София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР