Наставникът на ЦСКА-София Люпко Петрович бе разочарован от равенството 1:1

...
Наставникът на ЦСКА-София Люпко Петрович бе разочарован от равенството 1:1
Коментари Харесай

Люпко с категорична присъда: В никакъв случай няма да върна Бодуров и Пинто, ако зависи от мен

Наставникът на ЦСКА-София Люпко Петрович бе отчаян от равенството 1:1 с Дунав. Специалистът счита, че противникът е стигнал до точката единствено с един удар, до момента в който “червените” са имали цялостно предимство. По отношение на обстановката с Николай Бодуров и Рубен Пинто, сърбинът е безапелационен, че в случай че зависи от него, те повече няма да играят за отбора.

За Бодуров и Пинто могат да кажат от клуба каква е обстановката, аз съм споделил каквото съм имал. Ако зависи от мен, не бих ги върнал никога в отбора”, безапелационен е Люпко.

“През първото полувреме играхме добре. През 80% от времето владеехме топката, само че ни вкараха с един удар, до момента в който ние имахме няколко обстановки. Не знам за какво се случи по този начин. През вторто полувреме опитахме всичко, само че не успяхме да стигнем до триумфа. Не влязохме в мача както би трябвало. Не мога да допускам, не зна за какво се получи по този начин. Трябваше да почистим топката при обстановката за гола на Дунав. Наша неточност си беше това. Със сигурност ще е комплицирано с напускането на Чорбаджийски и Фабрини, само че ни трябват хора, които желаят да играят за нас. Срещу Левски би трябвало да се подготвим добре. Дали ще спечелим е различен въпрос. Вече съм водил ЦСКА против Левски. Сантиментите би трябвало да имат граници”, съобщи още Петрович. efbet Лига 7 кръг, неделя 25 август  Дунав 1:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР