Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде мнението си преди

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде мнението си преди
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Очаквам един сблъсък между два силни отбора, които играят хубав футбол

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде мнението си преди конфликта с Локомотив (Пловдив). “Червените ” одобряват пловдивчани в събота (22 април) в дуел от 27-ия кръг на efbet Лига.
 ЦСКА 1948 пусна в продажба билети за дуела с Локо (Пд) ЦСКА 1948 пусна в продажба билети за дуела с Локо (Пд)
“За идния мач - следващ кръг от шампионата против един от водещите тимове, исторически, както и да го погледнем Локо (Пд) постоянно са били един от топ тимовете в България, тъй че и сега са в същото състояние. Очакваме един конфликт сред два мощни тима, които играят прекрасен футбол.

Не ни успокоява точковата разлика. Ние гледаме нашият тим и желаеме да си свършим работа. Нашата цел е да си увеличим точковата разлика и дай Боже да я реализираме. Що се отнася до контузени и осъдени - имаме Симеон Петров, който е осъдена, Джонатан е трайно контузен, уповавам се по най-бързия метод да се възвърне. Бидунга още има здравословни проблеми и за него се надяваме скоро да се завърне ”, съобщи Янчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР