Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков излезе с официална позиция

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков излезе с официална позиция
Коментари Харесай

Красимир Балъков с официална позиция относно последните промени в ЦСКА 1948

Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков излезе с публична позиция по отношение на последните промени в отбора на " алените ".

Ето какво е написал Балъков във " Facebook ":

" Здравейте,

Във връзка със спекулациите, разяснявам:

От през днешния ден с изключение на функционалностите на старши треньор, поемам и тези на Главен управител на тима на ЦСКА 1948. Това значи доста повече присъединяване в преструктурирането на клуба. По този въпрос приказвах още на първата си конференция пред представители на медиите.

Работата ми с първия тим ще продължи както и до момента в тясно съдействие с треньора Йордан Юруков, треньорския щаб и спортния шеф Кирил Котев, които чудесно познават качествата на футболистите, защото директно са взели участие в тяхното селектиране. В същото време като Главен управител ще мога по-задълбочено да се заема както с контрола на подготвителния развой, по този начин и с организационното действие на клуба.

Убеден съм, че с това преструктуриране, ЦСКА 1948 ще усъвършенства работата си в обособените звена, като отговорностите и отговорностите на всеки ще станат още по-ясни. Това е пътят, по който би трябвало да вървим.

САМО ЦСКА! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР