Наставникът на Стойчо Младенов говори пред журналисти преди утрешния сблъсък

...
Наставникът на Стойчо Младенов говори пред журналисти преди утрешния сблъсък
Коментари Харесай

"Терор над ЦСКА! Преглъщам жаби и стискам зъби, не останаха вече зъби"

Наставникът на Стойчо Младенов приказва пред публицисти преди утрешния конфликт с Рома от последния кръг на Лигата на конференциите ( ). В края на конференцията си той още веднъж разяснява горещата тематика със стадиона на тима:
" Не може всичко обвързвано със стадионите да не ми въздейства като треньор. Виждаме гнет над ЦСКА! Това е гнет, малтретиране. Влязох в интернет, ревизирах всички медии - на Локомотив Горна Оряховица помогнали с 1 милион, на Ботев Враца с 1 милион, на Ботев Пловдив с над 20 милиона лв., на Локомотив Пловдив 14 милиона ", безапелационен бе Младенов.
" " Титан " подписа контракт, който зароби ЦСКА - на година плащаме по 1 200 000 лв.. Защо да ги плащаме? На кого да ги плащаме? Защо на другите тимове се дава, а от нас взима? От ЦСКА се цица, в действителност е по този начин ".
" Не съумяха да ни затрият, с помощта на настоящия притежател - Гриша Ганчев. На Ботев и Локомотив дават задоволително за два пирона да забият, на нас не дават, ние и не желаеме. Просто да не ни се пречи! Дано новото държавно управление, което би трябвало да се сфомира, промени това. В София на три от четирите тима не се е пособие нито един път. Неправдата е огромна, споделям го. Някой като мен преглъщат жаби и стискат зъби, не останаха към този момент зъби ", приключи в спри жанр Стойчо Младенов.
провокира гнева на " аления " треньор!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР