Наставникът на Спартак Васил Петров очаквано бе разочарован от поражението

...
Наставникът на Спартак Васил Петров очаквано бе разочарован от поражението
Коментари Харесай

Васил Петров: Не заслужавахме да паднем. Работим по селекцията до края на месеца

Наставникът на Спартак Васил Петров предстоящо бе отчаян от провалянето с 0:1 от Хебър в първи мач от 5-ия кръг на efbet Лига.

" За страдание от време на време създаваш доста, само че не вкараш. Понякога с едно състояние те побеждават. Не знам дали е орис. Не знам какво да кажа, гняв ме е доста. За нас този мач беше доста значим, само че животът продължава. Трябва да се стягаме и да работим ”, разяснява Петров

„ Не заслужавахме да загубим и от Славия, през днешния ден също не заслужавахме. Искаме успеха, желаеме триумфа, само че се надявам да се вдигнем по най-бързия метод и да дойдат хубавите моменти. Дадохме всичко през седмицата. Анализирахме ги, всичко се получаваше. Не ни изненадаха с нищо. Много лек гол, а когато се натрупат пропуските, всичко натежава. Пропуснахме и дузпа.

В продължение на две години почитателите ни поддържат и не престават. Нормално е да има и недоволни. Аз желая да благодаря на същинските правилни почитатели. Аз считам, че съм съдействал и то не с малко, с поддръжката на доста хора, мисля, че направихме сериозен преход за една година и осем месеца. Това са въпроси за други хора. Днес излязохме със състава от предходната година. Не успяхме да картотекираме трите нови попълнения. Може би щеше да бъде друго, в случай че имахме вариативност. До края на месеца е трансферният прозорец, ние работим по селекцията ”, показа още експертът, представен от " Гонг ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР