Наставникът на Спартак (Варна)Димитър Димитров бе разочарован от изпадането на

...
Наставникът на Спартак (Варна)Димитър Димитров бе разочарован от изпадането на
Коментари Харесай

Херо обяви раздяла със Спартак и разкри скандални неща

Наставникът на Спартак (Варна)Димитър Димитров бе отчаян от изпадането на отбора във Втора лига. Херо е на мнение, че само “соколите ” и Септември са играли почтено в групата за избавление. Освен това опитният експерт анонсира раздялата си отбора, като съобщи, че в управлението има хора, които бойкотират клуба. 
 Сълзи във Варна - два тима водени от митове изпаднаха от родния хайлайф Сълзи във Варна - два тима водени от митове изпаднаха от родния хайлайф
" Изпадат двата тима, които единствени в тази група играха почтен футбол. В България, с цел да спечелиш нещо ида останеш би трябвало да играеш с нечестни средства. Не влязохме в схеми и по тази причина изпадаме. Не загубихме нито един мач във втората група. До десетия кръг имахме една точка, това бе доста неприятен старт. Имахме доста срещи, в които бяхме по-добри и изпуснахме точки в последните моменти, би трябвало да търсим виновността в себе си. Играхме почтен футбол и мисля, че в последните пет месеца направихме добър тим и не се срамя. Искахме да приключим с победа и да защитим достойнството на тима. За мен това най-вероятно е последния мач в Спартак. Моят контракт свършва, нямам и предложение за оставане, а и да имах, аз имам много неща, които не одобрявам в ръководството, тъй че това е моят финален мач във Варна. Инфраструктурно всичко е тъкмо. Клубът има прелестен спонсор в лицето на господин Николов. Но още първоначално имаше бойкотиране на клуба и има хора в управлението, които желаеха Спартак да не остане в елита. Ако този тим се резервира, може да се върне като валяк в А група ", сподели Херо. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР