Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори пред журналистите преди

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори пред журналистите преди
Коментари Харесай

Анчелоти отговори дали Меси е най-добрият в историята и обясни ще поеме ли Бразилия

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти приказва пред публицистите преди подновяването на испанската Ла Лига. “Лос бланкос ” ще гостуват на следващия ден на Валядолид, а с изключение на идния мач той разяснява и спекулациите, че ще поеме Бразилия, както и дали Лионел Меси е най-хубавият футболист в историята.

Италианският треньор разгласи, че играчите му са в кондиция след миналото Световно в Катар: “Всички играчи, които играха на международното състезание, са добре и са подготвени да играят. Модрич, Чуамени и Камавинга упражняваха самостоятелно през днешния ден, само че са добре и са подготвени за игра. Разбира се, ще дам приоритет на играчите, които упражняваха повече през последните дни ”.

Анчелоти разяснява и спекулациите, че може да поеме бразилския народен тим. “Слуховете за Бразилия? Не знам, желая да остана в Реал Мадрид. Никога няма да помоля клуба да ме пусне да си потегли ”, сподели той.

Италианецът приказва и за обстановката с Карим Бензема и отказването му от френския народен тим: “Не мога да кажа нищо за решенията на националния тим на Франция. Те решиха обстановката с Бензема и това е всичко. Сигурни сме, че Бензема ще ни помогне доста през този сезон ”.

Карло Анчелоти разяснява и тематиката дали Лео Меси е най-великият футболист. “Меси е най-хубавият в историята? Той е страховит състезател, само че не мога да кажа кой е бил най-хубавият. Имало е толкоз доста прелестни играчи... Марадона, Ди Стефано, Кройф.. Не знам ”, сподели италианецът.

Анчелоти акцентира, че е удовлетворен от привличането на младия бразилец Ендрик. “Запознах се с него предходната година, поговорихме малко. Много сме щастливи, че подписахме с него. Той е огромен гений ”. Италианският ментор добави, че надали Реал ще притегли повече футболисти през зимния трансферен прозорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР