Наставникът на посочи грешките в защита като основна причина за

...
Наставникът на посочи грешките в защита като основна причина за
Коментари Харесай

Конте: Несправедлив резултат, наивни грешки ни провалиха

Наставникът на уточни грешките в отбрана като съществена причина за загубата с 1:2 от в първия полуфинал за Купата на Италия. " Нерадзурите " не можеха да разчитат на осъдените и, а в реванша ще са без и.

" Като цяло, сами сме си отговорни за резултата. Ювентус извлече максимума от две наивни наши неточности, които доведоха до головете. Трябва да сме по-решителни пред вратата на съперника. И през днешния ден създадохме много положения, само че не ги реализирахме. А против тим като Ювентус не можеш да победиш, в случай че правиш толкоз пропуски ", съобщи Конте.

| INTERVIEW

Antonio 's thoughts on
— Inter (@Inter_en) " Самото ни показване беше чудесно, само резултатът е неприятен. Бяхме притиснали Юве и е извънредно разочароващо, че не постигнахме това, което заслужавахме. Съперникът не направи съвсем нищо в офанзива, не си припомням някое избавяне на. Ако не бяха личните ни неточности... Можехме да победим с 2:0 и никой нямаше да каже, че е незаслужено ", не скри яда си треньорът на " нерадзурите ".

" Ясно е, че откакто загубихме с 1:2 вкъщи, би трябвало да търсим победа с два гола разлика в Торино. Очевидно не ни следва разходка в парка ", означи Конте.

| CHINS UP

There's still a long way to go in this tie and anything can happen

Good night,: thank you all for your constant support. We love you!

ALWAYS!!!
— Inter (@Inter_en) Той разяснява и финансовата рецесия, обхванала клуба.

" Не можем да отречем, че обстановката е странна. Започнахме да градим сериозен план, само че от август насам той на процедура е замразен ", призна експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР