Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев похвали футболистите си за

...
Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев похвали футболистите си за
Коментари Харесай

Янев: Очаквахме първия гол да ги пречупи, най-трудно ми е срещу Владо Манчев

Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев похвали футболистите си за представянето и успеха им с 2:0 над Хебър. Също по този начин треньорът добави, че най-трудно му е когато се изправя против Владимир Манчев, с който работеха дълги години в тандем.
 Пирин (Благоевград) се разправи с Хебър и се отдалечи от дъното на класирането Пирин (Благоевград) се разправи с Хебър и се отдалечи от дъното на класирането
“Спечелихме с огромно предпочитание и централизация. Момчетата бяха крепко стъпили на земята. Двата гола осигуриха триумфа, само че запазихме модел на държание през целия мач. През първото полувреме вратарят им извади доста обстановки. Очаквахме, че първия гол ще пречупи Хебър, по този начин и се получи.

Познавам футболистите задоволително добре, знам по какъв начин работят, какви са желанията и страстите им. Исках да вдъхна кураж на Боби. Не е единствено той. Не е елементарно да изберем 11-те, които ще започват. Важно е да запазим 11-те, които приключват мача.

Освен, че имаме дух и воля, имаме и качества. Въпросът е какъв брой крепко сме стъпили на земята, какъв брой време ще запазим това държание и какъв брой доста желаеме Пирин да остане в Първа лига.

При всички положения желаеме победи, аз ги желая най-вече. Съблекалнята е доста обединена. Виждам момчета, които подават ръка на човек в потребност.

С Владо Манчев работихме доста време дружно. Научих доста неща от Владо. Той е човек, който има качества да стане добър треньор. За нас е най-трудно, когато би трябвало да се надигнем един против различен ”, обясни наставникът на Пирин.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР