Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел каза, че в

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел каза, че в
Коментари Харесай

ПСЖ: Клубът уважава Кавани

Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел сподели, че в клуба няма „ липса на респект” към Единсон Кавани, откакто бащата на нападателя сподели, че френският отбор няма почитание към уругваеца.

По-рано през месеца Кавани запита ПСЖ да напусне, откакто Атлетико Мадрид желае да го вземе, а също по този начин и Челси има мераци за футболиста. ПСЖ победи Реймс с 3:0 за Купата на Лигата през седмицата, като в срещата липсваше Кавани.

„ Гадно е, че той не беше с нас тук, само че не се усеща добре, откакто има травма. Нямаме никакви вести към ситуацията”, сподели немският ментор.

Кавани, който е с изтичащ договор с ПСЖ през лятото, има единствено 14 мача за тима през този сезон след идването на Мауро Икарди от Интер Милано. Въпреки че е желан от Челси, 32-годишният Кавани желае да премине в Атлетико Мадрид, който е воден от Диего Симеоне и това е пожеланият избор от футболиста.

„ Искам синът ми да играе в Атлетико. Симеоне го желае, само че треньорът на ПСЖ пък го желае да остане на „ Парк де Пренс”, с цел да им помогне в Шампионската лига, сподели Луис Кавани – бащата на футболиста.

„ Мисля, че има огромен късмет той да отиде в Атлетико, като испанците ще са алтернатива и през юни. Има доста клубове, които имат интерес към него, само че откакто си дал дума на някой, то би трябвало да я спазиш”, сподели Луис, намеквайки, че ПСЖ не пуска сина му за трансфер.

„ Той е състезател, който има потребност да играе, а в този момент записва от четири до шест минути за тима. ПСЖ не го третира честно”, приключи Кавани-старши пред испанските медии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР