Наставникът на Милан - Стефано Пиоли, е категоричен, че отборът

...
Наставникът на Милан - Стефано Пиоли, е категоричен, че отборът
Коментари Харесай

Пиоли: Никой не вярва, че можем да играем финал, но знам, че можем да изиграем голям реваш с Интер

Наставникът на Милан - Стефано Пиоли, е безапелационен, че тимът му не се е предал, макар че и ще търси поврат.

" Духът ни е като на тим, който има изключителна опция. Очите на футболистите ми демонстрират, че това са хора, които се приготвят по допустимо най-хубавия метод. Готвят се да се показват доста по-добре от първия мач и да завоюват реванша. Целта ни е да спечелим по метод, който ще ни класира за финала. Никой не очакваше Милан да стигне дотук, никой не има вяра и, че можем да играем край. Аз обаче знам, че можем да изиграем огромен мач, тъй като познавам добре моите играчи ", сподели експертът на конференцията си, представен от вестник " Гадзета дело Спорт ".

" Говорихме с играчите единствено за мача на следващия ден, не за Специя. Това са мачовете, които всеки мечтае да изиграе. Тръгваме с пасив, само че знаем, че можем да го преодолеем. Който се занимава със спорт, знае, че мачовете не свършват до самия им край. Интер е мощен тим, само че в случай че потвърдим, че имаме високо равнище, можем да ги преодолеем ", има вяра Пиоли.

" Трябва да вдигнем качеството. Мачът е дълъг, би трябвало да стартираме добре, да останем в мача и да накажем грешките, които вършат ", сподели още той.

Той остави без коментар мнението на сътрудника му от Интер - Симоне Индзаги, че съдията на мача ще бъде французин (б. а. - Клеман Тюрпен), както и четирима играчи на " росонерите ".

Стефано Пиоли съобщи още, че в случай че португалският национал Рафаел Леао е добре, ще стартира реванша като титуляр.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР