Наставникът на Марек(Дупница) Виктор Карагьозов сподели впечеталенията си след първата

...
Наставникът на Марек(Дупница) Виктор Карагьозов сподели впечеталенията си след първата
Коментари Харесай

Треньорът на Марек: Бяхме прекалено респектирани

Наставникът на Марек(Дупница) Виктор Карагьозов показа впечеталенията си след първата домакинска и общо втора загуба в Суперлигата, на воденият от него тим.

Дупничани отстъпиха на Хебър с 0:3, а Карагьозов регистрира мощните страни на пазарджиклии.

Имахме проект. Знаехме положителните и неприятните страни на Хебър, момчетата очевидно бяха прекомерно респектирани.

Гостите имат много опитни състезатели. Вторият гейм беше основният съгласно мен, в 7-8 следващи случаи не успяхме да отиграем. Няма го към момента водещият човек, който да отиграе в по-тежките моменти.

Доволен съм от някои неща. В последна сметка има много мачове - в случай че стабилизираме нещата, всичко ще върви добре и ще се опитаме да излезем от тази обстановка.

Имахме неточности и в самата дистрибуция. Основно неналичието на опит ни попречи, както и неправилната реакция в дадени моменти.

Единият от разпределителите ни разполага с едни качества, другият - с други. Някои неща ни помогнаха във втория гейм, други - не.

Получи се неустановеност в нашия тим, най-много въз основата на равнището на Хебър през цялото време, добави експертът.

Когато един класен тим поведе с огромна разлика, не постоянно се получават нещата. Радващото е, че в някои моменти въз основата на огромната разлика в нашата щета, съумявахме да влезем в мача. В третия обаче психическата ни резистентност изчезна, приключи Карагьозов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР