Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев говори преди реванша на своя

...
Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев говори преди реванша на своя
Коментари Харесай

Петев: Лудогорец е изиграл не един мач с доста по-големи отбори

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев приказва преди реванша на своя отбор с Олимпия (Любляна). Утре двата отбора се изправят един против различен във втория прелиминарен кръг на Шампионската лига в Словения, а експертът си пожела “орлите ” да излязат краен победител след 90 минути и да не се стига до дузпи. В първата среща преди седмица двата тима направиха 1:1.

 

“Особено през първото полувреме не бяхме толкоз безапелационни, само че създадохме 3 или 4 стопроцентови положения. Утре се надявам да имаме по-голяма успеваемост, уповавам се да играем добър и прагматичен футбол. Дано продължим.

Не е прелестно, само че събитията са такива и би трябвало да продължим с тези футболисти, което имаме. Имаме двама, които също ще пропуснат днешната подготовка, само че ние би трябвало да създадем всичко опция да се представим на следващия ден добре и да продължим. Мисля, че главното нещо е по-големият надзор на топката. Головете вършат разликата, би трябвало да сме по-ефективни пред гола.

Работим в тази тенденция, това е нещо, което на мен не ми харесва, само че се надявам във всеки един мач да няма огромно лъкатушане в нашето показване. Основното нещо е на следващия ден да изиграем добър мач. И ние желаеме да продължим, и те желаят. По какъв метод ще излязат те - не мисля, че нещо по-различно от първия дуел. По-важното е ние по какъв начин ще излезем.

Всеки мач е друг, въпросът е на следващия ден душевен да се настроим за това, което следва. Лудогорец е изиграл не един мач с много по-големи тимове и е играл на равнище. Важното е да сме умни през всичките минути и в случай че това нещо го създадем, ще имаме триумф. Готови сме за всичко. Това е турнирна борба и се готвим и за дузпи.

Основното нещо за нас ще бъда сигурността при притежаване на топката и управление на мача. Надявам се да е по-добре от предния мач. Готови сме за безусловно всичко. Аз персонално не си поисквам дузпи. Пожелавам си след 90 минути да сме краен победител.

И ние преди първия мач направихме добра победа и не беше розово ситуацията в първия дуел с Олимпия. Тези мачове са друга логика на психиката и нямат общи с шампионата.

Имахме две лица против Балкани. Имаме какво да сравним. Надявам се, че сме си взели записка и това, което не ни е донесло триумф в първия мач, на следващия ден да е друго ”, съобщи Петев, предава Спортал.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР