Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа говори преди утрешния първи мач

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа говори преди утрешния първи мач
Коментари Харесай

Шимунджа: По-важно е да станем шампиони, но утре няма да пестим сили

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа приказва преди утрешния първи мач от елиминационната фаза на Лигата на конференциите против белгиийския Андерлехт. Специалистът още веднъж акцентира, че за него е по-важно тимът да стане първенец на България, само че няма да пести сили и в Европа.
 Десподов: Готови сме за Андерлехт! Обичаме тези мачове Десподов: Готови сме за Андерлехт! Обичаме тези мачове
“Очаквам доста сложен мач, тъй като ще се надигнем против най-хубавия клуб от Белгия във етапа на елиминацията. Най-важното е да мислим мач за мач и да бъдем най-хубавите в утрешния дуел. Много е значимо да не мислим за проблемите на Андерлехт, а по тази причина ние да бъдем най-хубави на терена. Единственото, което знаем, че са най-големият тим в Белгия. Знаем, че са доста нападателен тим и ние се приготвяме по тази причина. Трябва да бъдем доста умни. Те играят по друг метод ", сподели Шимунджа.

" Всички футболисти са подготвени да играят, в това число и Пипа, който към този момент има нужното равнище да бъде на пейката. Всички сме дружно и имам вяра, че ще се оправим. Всеки клуб среща рецесия от време на време, това е обикновено, само че когато срещаш такова огромно име, би трябвало да си подготвен. За мен по-важно е да станем първенци, в сравнение с да продължим напред. Това ни е главната цел, само че това не значи, че на следващия ден ще сме отпуснати. Участваме и в трите надпревари - шампионата, купата и Европа. Във всички тези шампионати желаеме да спечелим ”, добави наставникът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР