Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев даде интервю пред Sportal.bg

...
Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев даде интервю пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Бих се радвал да стигнем Европа с Локомотив, търсим централен защитник

Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев даде изявление пред Sportal.bg в Турция, където " железничарите " организират своя зимен лагер. 41-годишният експерт призна, че е окуражен да доближи до европейските клубни шампионати с " червено-черните " и приказва за запитването от Ботев (Пловдив), което е получил в края на предходната година. Генчев добави, че търси централен бранител, а приказва и за прехвърлянето на някогашния национал Симеон Славчев в Полша.

" Важното е, че всички футболисти са здрави. Това е доста значимо, с цел да свършим работата, която сме планували. Ще стартираме да акцентираме от ден на ден на тактическите занимания, освен на физическите. Моята е цел в Локомотив е да науча тима да играе печеливш футбол, да можем да побеждаваме всеки един съперник. Играем мач за мач, не вършим дълготрайни цели. Най-важното е да победим в идващия мач. Всеки един треньор желае да играе в евротурнирите, имам 16 мача с Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа. Много бих се радвал, в случай че с Локомотив стигнем до евротурнирите - дали като седми, или като притежател на купата. Имал съм шанс в моята кариера да работя единствено с положителни треньори: в Левски с Люпко Петрович, Муслин, Мъри Стоилов, в Литекс с Миодраг Йешич, Бог да го елементарни, в чужбина бях с Лопес Каро, който беше треньор на Реал Мадрид. Ивайло Петев извънредно доста ми оказа помощ в Разград, бях асистент на Краси Балъков, на Стойчо Стоев, на Валдас Дамбраускас, от всеки един от тях съм се учил.
 Локо (Сф) тренира на цялостни обороти, един болен от Локо (Сф) тренира на цялостни обороти, един болен от " червено-черните "
За Ботев (Пловдив) няма какво да се приказва - те бяха ревизирали каква е опцията да ме привлекат, само че схванаха хората, че си имам контракт. Благодаря им за интереса, само че няма по какъв начин да се случи сега. Не е имало договаряния нито с мен, нито с управлението на Локо София. Четох по медиите, че са ми предложили някаква голяма заплата, че са ме изкушавали със страхотни финансови условия, а договаряния нито за миг не е имало. Нито за щаб, нито за заплата, нито нищо. Просто се спекулираше с моето име. Възможно е да пристигна нов футболист. Наблюдаваме няколко индивида, моето предпочитание е да вземем централен бранител, който е левичар. Изпитваме компликациите в тази зона. Нямаме подобен централен бранител, което нарушава салдото в тима ни, само че съвсем всеки тим в България търсим човек на такава позиция. 
9  Водосвет преди първата подготовка на Локомотив (София)
Симеон Славчев сподели, че има доста положително предложение от тим от Първа лига на Полша, даже изпратиха съответно предложение в нашата канцелария. Всичко беше уговорено. В последния миг този тим от четвърта дивизия, някакъв извънреден план - тим, който желае да стигне до първото равнище и влага доста в инфраструктура, футболисти и треньори, ще създадат всичко допустимо до три години да играят в Първа лига, му е предложил дълготраен договор. Плюс по-добри финансови условия ", съобщи Станислав Генчев.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР