Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев бе видимо доволен след

...
Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев бе видимо доволен след
Коментари Харесай

Сашо Тунчев си пожела нещо много хубаво след победата над Пи...

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев бе очевидно удовлетворен след успеха над Пирин с 2:1 в отсрочения мач от третия кръг на efbet Лига.

Той показа, че желае да вижда постоянен, стабилен и атакуващ Локомотив в идващите мачове. „ Най-радващото е, че двамата ни нападатели вкараха головете. Радващо е, че отбелязахме два гола и те бяха дело на нашите нападатели. Не мисля, че е трябвало да има някакво терзание в нас. Ние контролирахме нещата и диктувахме темпото. Допуснахме обикновен гол, само че през останалото време стояхме добре в отбрана “.

„ С една победа нищо не се трансформира кой знае какъв брой. След два дни имаме още един мач против сериозен противник. Трябва да работим в тази тенденция. Нищо другояче не се е трансформирало. През по-голямата част от мача пресирахме и доминирахме “.

„ Добре сме се подготвили. Добре използвахме паузата за националните тимове. Надявам се да няма травми. “

„ Искам да видя постоянен, стабилен и атакуващ Локомотив. Имаше мачове, в които играхме добре, само че ни липсваха головете. Надявам се да затвърдим това нещо. За първи път слушам, че имаме интерес към Иса и Тонев. Тонев го следим, само че до такава степен ", съобщи Тунчев след дуела.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР