Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш обяви след тежкото поражение

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш обяви след тежкото поражение
Коментари Харесай

Томаш: Променяме целите, ще обявим всичко на феновете

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш разгласи след тежкото проваляне с 1:3 от Крумовград, че е реалист и задачите на " смърфовете " се трансформират. Новата ще е да се обиграва тим за идващия сезон.
Прочетете още
“Причините са си в нас. Не би трябвало да търсим опрощение. Слаб мач. Поздравявам съперника, бяха по-агресивни. Нещата в кухнята ни се отразяват. Хубаво е, че имаме точки. Трябва ни успокоение.

Няма смисъл да приказвам за футбол, когато отстъпваме в експанзията, единоборствата. Проблемът при нас е когато един човек излезе, ни се отразява. Трябва да градиш.

Ние тотално ще променим нашите планове, които бяха първоначално. Разговарям със притежателя всеки ден. Ще излезем през седмицата и ще разбираем на последователите, които не заслужават това. Ще вършим нов тим. Ще забележим кои футболисти заслужават да останат и кои не.

Не се съдържам в кожата си по принцип, тъй като знам капацитета на тима, който беше. Но съм служащ и знам, че тимът би трябвало да се устоя. Бяхме кандидат, само че по какъв начин започнахме втория полусезон, ще би трябвало да обновяваме.

Аз съм действителен. Знам моите и на екипа благоприятни условия. Това, което градихме, го градихме към един човек и това се вижда. Подкепмям притежателите. Водим диалози и за удължение на моя контракт, ще забележим какво ще се случи. Трябва да бъдем по-директни, да не разиграваме толкоз топката, тъй като към този момент няма по какъв начин да го вършим. Ако се стигне до такова решение, ще обиграваме футболисти ”, сподели Томаш.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР