Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде мнението си след

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде мнението си след
Коментари Харесай

Томаш: В някои мачове играхме сами срещу себе си

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде мнението си след успеха на своя отбор над Славия. " Смърфовете " се постановиха с 3:0 и демонстрираха добра игра.

" Замисълът, който имахме, е да притежаваме средата на терена. През първото полувреме имахме усложнения и четиримата ни футболисти се качваха високо, само че след корекциите на полувремето напълно контролирахме развоя на събитията. Искам да поздравя моите футболисти, през днешния ден те вложиха и умения, с цел да вземем тази победа, само че би трябвало във всеки един мач да е по този начин. Думата е неизменност.
Мисля, че името Локомотив е задоволително потвърдено в България. Последните 5 години много подвигна летвата, с цел да бъде подценяван. В някои мачове ние играхме против себе си, само че спортно-технически има доста неща, които би трябвало да работим.
Левски постоянно е бил Левски. Осъзнаваме какво ни чака, уповавам се да се подготвим по най-хубавия метод и ние да изненадаме съперника. Трябва да създадем по този начин, че да отстраняваме техните характерности.

Много бързаме, когато работиш за резултат може да го постигнеш бързо, само че няма да го задържиш ", съобщи Томаш.
















































--> -->    Хит в мрежата: Христо Иванов е идващият министър-председател (ВИД
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР