Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп нямаше как да не бъде

...
Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп нямаше как да не бъде
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Струва ми се, че изиграхме 500 мача този сезон

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп нямаше по какъв начин да не бъде удовлетворен след класирането на финала на Шампионската лига след успеха с 3:2 като посетител на Виляреал, пристигнала след поврат през второто полувреме. По този метод „ алените “ ще играят за трофея в Париж след триумф с общ резултат от 5:2.

Германецът бе на мнение, че отборът му справедливо стигнал до успеха в реванша с Виляреал, само че в това време поздрави противника за положителната му игра и разкри какво е споделил на футболистите си в съблекалнята на почивката, когато „ алените “ губеха с 0:2.

„ На полувремето им споделих, че би трябвало да покажат по-добра игра от тази през първото полувреме. Поисках от асистентите си да намерят нещо, което сме създали добре през първата част, с цел да го покажа на играчите и да ги насоча в вярната посока, само че те ми споделиха „ Не “. Затова просто споделих на момчетата, че би трябвало да търсят повече празните пространства, да бъдат по-гъвкави и да намерят метод да се измъкнат от тактиката на противника с персонално бранене “, съобщи Клоп.

„ Играхме на необикновен стадион, а Унай е приключил страхотна работа тук. Виляреал сподели прелестен футбол през първото полувреме, само че най-после ние справедливо спечелихме. Казах на играчите си, че желая на следващия ден заглавията да са за менталните чудовища, които са посетили града. Виждаше се какъв брой респектирани бяхме от представянето на противника през първата част, само че да се съвземем и да създадем поврат е нещо особено. Струва ми се, че изиграхме 500 мача този сезон, тъй че това е необикновено достижение “, продължи немският експерт.

" I told the boys 'yes they have momentum, but they don't own it!' "

" It's not about who came on it was how we started then playing. "

" Whoever the final will be, it will be massive. "

Jürgen Klopp explains how he got a reaction from the Reds tonight
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР