Наставникът на Левски - Станимир Стоилов остана сравнително доволен след

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов остана сравнително доволен след
Коментари Харесай

Мъри: Щом играят прилично срещу Марибор, защо тези млади момчета да не се представят добре и в шампионата?

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов остана относително удовлетворен след равенството сред неговия отбор и Марибор (2:2) в Турция. За тази инспекция Мъри заложи на извънредно млад титулярен състав, на който капитан бе стражът Пламен Андреев. Ето какво сподели той:

" Видях много позитиви в тази контрола. Имаше голямо предпочитание и добра организация. Имаше и негативи, само че в този мач те бяха доста по-малко. Трябва да поработим върху грешките, които позволяваме пред нашата врата, а също по този начин и в завършващата фаза. Отборът е много млад и съм удовлетворен от метода, по който играхме.

След като могат да играят на обичайно равнище с Марибор, за какво тези момчета да не могат да играят и в нашия шампионат? Пътят на Левски минава и през млади играчи. Също по този начин и през изтърпяване на отрицателни резултати. На този стадий заобикалям самостоятелните оценки. Филип има прелестни качества и би трябвало да му помогнем да стане още по-добър. Движим се в график и нямаме непотребни разхищения. Имаме тим, който е окомплектован. Чакаме и Георги Миланов да оздравее ".
 Левски - Марибор 2:2 в контролна среща
Млад и окуражен Левски не се даде на словенския гранд Марибор

" Сините " с трето следващо тъждество в зимните си контроли
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР