Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана много доволен от контролата

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана много доволен от контролата
Коментари Харесай

Мъри: Никога няма да правя компромиси с професионализма към Левски

Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана доста удовлетворен от контролата със Созопол, която приключи при резултат 1:1 на стадион „ Георги Аспарухов”.

„ Ако би трябвало да бъда почтен, през днешния ден съм доста удовлетворен от контролата. Изключителна съвестност и отговорност в играчите, добра скорост, добра динамичност, положителни неща демонстрираха, само че най-много професионализмът и отношението към мача ми хареса най-вече. Проблемите си ги знаем и ще продължим да работим върху тях. Основно са в завършващото подаване и завършващия удар. Пак споделям, извънредно съм удовлетворен от професионализма. Ритъмът и държанието на терена ме удовлетворява”, показа Стоилов.

„ Здравко Димитров и Димитър Костадинов са отстранени от тима най-много поради непрофесионално отношение към работата. Имат си неща, които би трябвало да изчистят в персоналния живот. Аз в никакъв случай няма да върша взаимни отстъпки с професионализма към Левски. Ако ще и петима играчи да останат, ще играем с юноши. Мисля, че младите са на положително равнище. Имаше играчи, които още нямат и 16 години. По–големи забележки мога да имам към по-големите, само че най-малките се стараят доста. Правим старания, и то не дребни, с цел да развиваме ДЮШ на клуба. Пътят на Левски може да се окаже най-лесен със личните фрагменти, само че виждате, че в българския футбол доста мъчно сътворяваме футболисти”, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР