Наставникът на Левски Станимир Стоилов не остана доволен от играта

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов не остана доволен от играта
Коментари Харесай

Мъри след успеха: Явно не успях, трябва да играем на живот и смърт

Наставникът на Левски Станимир Стоилов не остана удовлетворен от играта на тима, макар че “сините ” завоюваха с 2:0 семейството си на Ботев (Пловдив). Също по този начин Мъри добави, че до края на сезона състезателите му би трябвало да играят на живот и гибел във всеки един дуел.

“Вярно е, че мачът се разви удобно за нас. Вкарахме два гола, вторият извънредно хубав. Имам съществени забележки към нашето показване. Цяла седмица споделях на футболистите да не помнят финала, тъй като полуфинал не дава класиране - очевидно не съумях. Но щом спечелихме, добър мач за нас. Трето-четвърто място дават право на присъединяване в евротурнирите. Левски не може да се откаже. Пред 10 000 индивида Левски би трябвало да играе добре във всеки мач. Гордо и още по-силно.

Много е значимо да продължим да играем добре и да си развиваме положителния жанр. Затова имах съществени терзания за играта и те се потвърдиха.

Имаме още няколко мача за състезание и край за Купата. Не би трябвало да се отхвърляме под никаква форма от двете благоприятни условия. Дори да загубим, би трябвало да играем на живот и гибел и за двете ”, сподели Станимир Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР