Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, говори пред медиите след

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, говори пред медиите след
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Не очаквам никъде, освен в Разград и на Герена, да има добри условия за игра

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, приказва пред медиите след последната си контрола преди подновяването на efbet Лига. „ Сините “ надделяха Септември София с 4:1.

„ Иска ми се Левски да е подготвен за старта на пролетния полусезон. Надявам се футболистите да оценят действително обстановката, в която се намираме. Най-вече да се приспособяват към сложните терени. Ако успеем да намерим оптимално бързо ритъма на игра, мисля че няма да имаме проблеми от друго естество. Много е значимо да се нагласим на метеорологичните условия и тревното покритие. Трябва да опитваме и да играем. Надявам се да стартираме по най-хубавия метод “, стартира Стоилов.

„ Решението да не продаваме футболисти - значи на този стадий можем да си покриваме всички типове разноски. Финансираме се от лични доходи и от спонсора. Имаме вяра, че вероятно ще намерим по-сериозен вложител, с цел да можем да развиваме нашите играчи. Имаме проблем само със отговорностите към страната, които не можем да покрием толкоз елементарно “, разгласи Мъри.

„ В офанзива разполагаме с тримата бразилци и Марин Петков. Четирима футболисти за три позиции - конкуренцията не е толкоз огромна. Приели сме и знаем какво ни чака. Спазваме прецизно бюджета, който имаме. Надявам се да се оправим. Всички футболисти се показаха на едно положително равнище и цялата подготовка играха добре и се стараха. Имам усложнение в избора на стартовия състав на някои позиции, само че това е добре. Всеки, който играе добре, ще получава опция да играе “, продължи треньорът на Левски.

„ Черно море е прочут тим. Те практикуват добър жанр на игра. Няма по какъв начин да се изненадаме. По-важно е по какъв начин ще играе нашият тим. С оглед на положението на терените ще пожелаваме от нашите футболисти повече темперамент и воля. Нямам никакви подозрения за комбинативността и метода на игра, в случай че терените са в положително положение “, сподели експертът.

„ Бари се прибира на 11-ти от Франция. Приключи лекуването си и ще стартира работа с нашите физиотерапевти “.

„ И преди церемонията споделих, че благодаря за премията. Тя е повече заслуга на груповите дейности на тима и на клуба. Класациите ги одобряваме такива, каквито са. Имах персонални задължения и по тази причина не съумях да участвам “.

„ Нямам увещание, че стадион „ Ивайло “ ще е в положително положение. Не чакам на никое място, с изключение на в Разград и на „ Герена “, да има положителни условия за игра. Това са двата клубни стадиона с отопление. Можеше да се намерения върху това нещо, от много време алармирахме. Не е значимо по какъв начин ще наподобява футболът, значимо е да си върви керванът “, съобщи Мъри Стоилов.

„ Ние в никакъв случай не сме седнали да намерим решение за положителното на футбола. За да има първокласен футбол, би трябвало да има терени. Благодаря на Септември, че изиграхме здрав и правилен мач “, приключи Стоилов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР