Наставникът на Левски – Станимир Стоилов говори пред медиите по

...
Наставникът на Левски – Станимир Стоилов говори пред медиите по
Коментари Харесай

Стоилов: Ивелин едва ли ще дойде, няма оферта към наш играч

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов приказва пред медиите по време на първата подготовка за „ сините “ през новата 2022-а година. Старши треньорът хвърли акцент върху най-различни тематики към клуба от „ Герена “, като не пропусна да изтъкне, че към момента има безчет финансови неразбории, които не търпят отсрочване. Стоилов приказва и за евентуален трансфер на Ивелин Попов и какви са упованията му за подготовката и пролетния дял в шампионата.

„ Все още имаме страхотни проблеми. По-важно е да задържим това, което имаме. Ясно е, че няма да можем да се простираме доста нашироко. Трябва да вдигнем конкуренцията. Селекцията е съобразено напълно с нашите благоприятни условия. Знаете, че имаме доста финансови проблеми за решение, те ни съпътстват. Нормално е да търсим решения. Сираков може да спре всеки за Левски. Има предпочитание при някои от младите играчи да вървят, да натрупат опит. Най-вероятно Мартин Петков ще бъде преотстъпен. По финансови аргументи може да напусне някой, това не ме тормози. Вече над 20 дни пауза нямаме предложение за 1 евро в клуба към наш състезател “, стартира Мъри Стоилов.

„ Ако успеем да създадем тим, който да радва хората – ще има интерес. Явно, че не сме работили задоволително, щом няма интерес към футболисти на Левски. Георги Миланов смъкна шината преди няколко дни, работи с физиотерапевтите. Скоро ще знаем нещо по-конкретно. Надявам се към 20 януари да имаме изясненост. Трябва да го възстановим първо, само че не трябва да форсираме нещата с него. Утре другата група минава прегледи и тогава ще имаме информация за всички, в този момент не мога да дам оценки за физическото равнище на играчите “, отговори той на въпросите за кондиционното положение на играчите.

„ За мен най-важното е всички в клуба да си получават постоянно възнагражденията, близко сме до това, само че още не го изпълняваме изцяло. Полагаме големи старания всички – спонсор, притежател, управление. Ако не можем да се оправим с това, може и да се наложи да проведем диалози с играчите за понижаване на заплатите “.

„ С Ивелин Попов си приказваме през избран интервал от време, даже се засякохме преди Коледа. Винаги е добре пристигнал. Не считам обаче, че на този стадий Сочи може да се раздели с него и той да пристигна. А и сега не възнамерявам нищо за дълъг интервал от време. Лятото е прекомерно надалеч “, продължи наставникът на 26-кратния първенец на България.

„ Ясно е, че има тимове пред нас като игра, класа и финансиране, само че ние би трябвало да се подобряваме. Аз се занимавам със спортно-техническите проблеми на тима, а управлението с финансовата част. За тези 3-4 месеца има усъвършенстване, вижда се позитивното. През пролетта надали ще сме някакъв летящ тим, само че ще се стараем игрово да си заслужим място, колкото е допустимо по-напред в класирането, а за какво не и в европейските клубни шампионати “, приключи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР