Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде своето мнение за победата

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде своето мнение за победата
Коментари Харесай

Стоилов: Дано не сме запразнили вече, защото ни чака тежък мач с Берое

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде своето мнение за успеха над Ботев пред медиите, като подчертава над представянето на „ сините “ през първата част от срещата.

„ Може би най-хубавото първо полувреме, което сме изигравали. То беше пример за Левски. Липсваше ни това да отбележим гол, само че имаше експанзия, предпочитание. Най-важно беше по какъв начин ще играят атакуващите ни футболисти в отбрана. Те се оправиха добре и тъкмо с това изненадахме Ботев. Трудни минути имахме при започване на втората част. Можехме въпреки всичко да вкараме още 1-2 гола и с това да приключим интригата още през първото полувреме, както се споделя в стила „ Левски “, стартира Стоилов.

„ Искаше ми се още през първото да си дадем успокоение като вкараме няколко гола. След това щяхме да можем да контраатакуваме надалеч по-спокойно. Днес играта ни в отбрана беше на положително равнище – това обаче пристигна от обстоятелството, че полузащитниците и нападателите изиграха добър мач и помагаха доста. На „ Герена “ се вижда една наклонност да задържаме добре топката “, продължи той.

„ Да ви кажа почтено, не дръзвам да погледна класирането от много време, предвид на това какви бяха предходните ни резултати. Но през днешния ден се доближихме до стила, който приляга на Левски. Това е тимът на народа, не би трябвало да се плашим, а да пазиме фланелката. „ Георги Аспарухов “ е стадион на който последователите идват с наслада и ние не би трябвало да ги разочароваме, изключително след последните тежки години. Привържениците заслужават да прекарат умерено коледните празници “, съобщи наставникът.

„ За една седмица изиграхме три мача и видяхте, че без изключително доста разбърквания играчите демонстрираха положително движение. 80 минути бяха в доста добър темп. Сега към този момент имаме успокоение, че нямаме физически проблеми и вършим смени в края на мачовете “.

„ Честно казано постоянно съм бил твърдо за това да се играе колкото се може повече, без непотребни паузи, само че виждайки времето, стадионите и изискванията в България няма по какъв начин. Истината е, че след всяка пауза не знаеш накъде ще тръгне тимът. Надявам се да не сме запразнили след тази победа, тъй като ни чака тежък мач против Берое след 7 дни “, приключи наставникът на 26-кратните първенци на България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР