Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе бесен след дербито с

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе бесен след дербито с
Коментари Харесай

Мъри: Омръзна ми да се занимавам със страхливи хора! Нямаше футбол!

Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе гневен след дербито с ЦСКА, приключило без голове на стадион „ Васил Левски”. Специалистът бе очевидно сърдит от обстоятелството, че основният рефер не е взел решение да приключи мача след първичното спиране в 15-ата минута и да се доиграе 24 часа по-късно.

„ Футбол се игра 10 минути. Нашият тим стартира със самочувствие, нападателно, контролирахме нещата, само че след това стана повече борба и единоборства. След 15-ата минута нямаше футбол. Омръзна ми да се занимавам със страхливи хора, на които им се заплаща да взимат верни решения за футбола. Който и да беше победил, нямаше по какъв начин да кажем, че това е било футбол. След спирането му споделих на съдията, че това не е терен за футбол. В България никой не взима решения, за това, за което му се плаща”, разяснява Мъри Стоилов.

" Мисля, че от понеделник нашият клуб сигнализира да се включи отоплението на националния стадион. След като има снеговалеж, прекъсваш мача и се доиграва 24 по-късно. Трудът ни отиде напълно напразно. Играхме 15 минути, а по-късно виждате какво стана. Отдавна казахме, че шампионата ще почне след 10 май. Ако на хората им харесва да играем снежни точки, ще играем. Какво можем да разясняваме през днешния ден.

Почти 45 минути с човек по-малко демонстрираха усърдие. Но желаех да ги видя по какъв начин ще играем на прелестен терен. Нашите млади момчета щяха да играят добър футбол.

Аз, като треньор и почитателите искахме да забележим дали сме подготвени да играем против първите два отбора от класирането. Преди три месеца на Царско село, когато хората бяха поставили червени линии споделиха, че ВАР не работи. Аз желаех да виждам футбол и да забележим кой е по добър на терена”, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР