Наставникът на Левски Петър Хубчев очаквано не е останал доволен

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев очаквано не е останал доволен
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Имахме желание, но другите неща ни куцат много

Наставникът на Левски Петър Хубчев предстоящо не е останал удовлетворен от загубата на отбора му от Славия с 1:2 на " Герена " и призна, че е приказвал с футболистите си за лесните картони, които получават.

" След мача мога само да кажа, че стояхме надалеч от съперника, закъснявахме доста в единоборствата и допуснахме механически неточности. "
 Славия завоюва гостуването си на Левски с 2:1
Славия надигра тотално Левски посред " Герена " и победи в най-старото столично дерби

Юноша на ЦСКА остави " сините " без победа от началото на полусезона

" Не видях чак толкоз доста проблеми. Имахме предпочитание, само че другите неща ни куцат доста. Продиктувани са от наказванията, в случай, че съперникът стои компактно в половината си и има опция за контраатаки, бяхме несигурни в отбрана. "

" Трудно е да играем против спретнат тим. Едно от противодействията ни беше да играем по крилата, само че не се получи. Принудихме се Станислав Иванов да влиза, само че той не бе упражнявал с тима през седмицата. При по този начин издигнат съперник е обикновено да не се получава. Стояхме доста надалеч. Оставихме доста пространства. "
 Героят на Славия: Тотално ги надиграхме и справедливо ги победихме
Героят на Славия: Тотално ги надиграхме и справедливо ги победихме

Косъма означи 2 гола за " белите " при успеха над Левски с 2:1 на " Герена "

" През цялото време играхме единствено с Тиам като отбранителен халф. Ще бъде неточно и смешно да кажем, че се е случило нещо положително след загуба на " Герена ". "

" Трябва да се усъвършенства играта и отношението към специалността. Коментирахме в съблекалнята по какъв начин се получават картони. В подобен раздразнителен дуел и метод, по който не вървят нещата не може да получаваме по този начин картони. Недопустимо е. Срещу Лудогорец би трябвало да сме подготвени за цялостни 90 минути. "
 Златомир Загорчич: Надиграхме Левски по всички параметри
Златомир Загорчич: Надиграхме Левски по всички параметри

Заги остана доста удовлетворен от представянето на тима му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР