Наставникът на Левски Димитър Ангелов даде своя коментар преди дербито

...
Наставникът на Левски Димитър Ангелов даде своя коментар преди дербито
Коментари Харесай

Димитър Ангелов: Дълго чакахме завръщането на Вечното дерби

Наставникът на Левски Димитър Ангелов даде своя коментар преди дербито с ЦСКА в понеделник от 19:00 часа в зала " Универсиада ". Треньорът на " сините " прикани баскетболните почитатели да изпълнят залата за първото Вечно дерби от 13 години насам. Ангелов сподели още, че в тима му няма кадрови проблеми и към този момент ще влезе с цялостна мощност в борбата с " алените ".
 Тити Папазов: Между Левски и ЦСКА в баскетбола няма война Тити Папазов: Между Левски и ЦСКА в баскетбола няма война
" Това, което се случва с ЦСКА, е огромен плюс както за почитателите, по този начин и за българския баскетбол и за спорта като цяло. Дълго го чакахме това, имаше индикации преди няколко години да се случи, само че допускам заради финансови аргументи нещата не се получаваха. Чакаме го този мач, знаете какъв е зарядът. Това, което се случва на терена, си остава там, отвън него сме положителни другари и работим дружно в националните тимове дълги години. Искаме да запазим положителния звук. 

Искам да прикани хората, които обичат баскетбола, да напълним зала " Универсиада ", тъй като аз съм играл в цялостна зала и възприятието е ужасно. Понеделник е работен ден, мачът е от 19:00, уповавам се да успеем да напълним залата и да стане един прелестен празник за баскетбола. Нещата в нашия спорт вървят към по-добра светлина и по-добро бъдеще. Този мач ще покаже, че баскетболът върви в вярна посока.

Нямаме здравословни проблеми. След завръщането от националния тим работим крепко. Надявам се да покажем най-хубавото от себе си.

Имахме доста тежка стратегия от началото на сезона. Срещнахме тимове, които изявиха искания да се борят за медали. Тази година сме с по-скромна селекция и с помощта на Тити, който съумя да избави тима, ние съществуваме. ЦСКА толкоз години се бореше да се върне, ние в този момент се борим да останем. Изиграхме един неприятен мач в Ботевград, за който аз бях отговорен за загубата. Взехме доста значима победа в Бургас. Мачът с ЦСКА е значим, само че не взема решение нищо. По Нова година всички тимове ще създадат смени и ще прибавят играчи. Играем за победа, само че даже една загуба няма да значи нищо ", показа Ангелов.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР