Наставникът на Хебър Пазарджик Николай Митов не беше никак щастлив

...
Наставникът на Хебър Пазарджик Николай Митов не беше никак щастлив
Коментари Харесай

Митов: Хебър получи недопустими голове

Наставникът на Хебър Пазарджик Николай Митов не беше по никакъв начин благополучен след загубата 2:4 от Септември София в 8-ия кръг на Втора лига. Старши треньорът посочи пропиляните шансове пред вратата на противника, когато неговият отбор имаше задатък в резултата, само че най-много спря вниманието си на прекомерно леките голове във вратата на Петър Дебърлиев.

„ През първото полувреме имахме опция за втори гол – две-три чисти обстановки – и не отбелязахме. Другото за мен е, че доста лесни голове ни вкараха със свободни хора в наказателното поле при центриране от фланга. Това е неприемливо. Имахме ситуациите да имаме по-голяма преднина”, разяснява Митов пред DIEMA SPORT .

„ Първата част трябваше малко повече централизация, успокоение. При 1:0 Чаворски имаше късмет, при който единствено трябваше да си я смъкна на земята. Видях недобър надзор на хората вътре. Три пъти оставяме свободен човек при центриране в профил. Това са неточности, които уважаващ себе си отбор не трябва да позволява.”

„ На нас задачата ни е да изградим тим. След Нова година ще забележим какво ни е ситуацията в класирането, само че това ни е задачата – да създадем тим и следващата година да нападаме елита.”

„ Знам, че не съумяваме да печелим в последно време, само че това е хубавото на шампионата – идва идващ мач, който да бъде корекция. Двубоя с Литекс? Ще проучвам първо този мач, след това ще мислим за Литекс. Мачовете за Купата са бонус за почитателите, значимият дуел е този против Литекс”, добави Митов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР