Наставникът на Етър Росен Кирилов даде мнението си преди утрешния

...
Наставникът на Етър Росен Кирилов даде мнението си преди утрешния
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Трябва ни задължителна победа

Наставникът на Етър Росен Кирилов даде мнението си преди утрешния дуел от шампионата с Царско село. Бившият национал съобщи, че " болярите " ще търсят наложителна победа.

" Искам да бием във всеки мач, само че започнахме с доста тежка стратегия. Съжалявам, че загубихме последния дуел със Славия, а можеше и да го спечелим. Срещу Царско село гоним наложителна победа, с цел да можем да трупаме точки и самочувствие. Съперникът в последните мачове играе доста добре, съумя да бие Ботев в Пловдив, преди този момент направи добър мач и против Левски. Много сложен мач ни чака. Отборите, които влязоха в елита, са доста положителни – с бюджет и футболисти, конкуренцията е много засилена. Така че ни би трябвало наложителна победа.

От последния мач със Славия би трябвало да променим едно – да бъдем по-агресивни. Имаха високи играчи при статичните положения, там не можахме да противодействаме. Хубчев действително ще е подготвен чак след паузата. Ще имаме две седмици, в които да работим, ще има контрола, в която ще играе 90 минути. Всички останали са здрави, Боджадж имаше проблеми с петата, уповавам се да е подготвен за мача. Опция е и Милчо Ангелов, към този момент е подготвен, въпреки и да не е във върхова форма. Тренира добре и към този момент мога да разгадавам на него ", сподели Росен Кирилов. efbet Лига 6 кръг, петък 16 август  Етър 20:30предстои  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР