Наставникът на е изправен пред пореден деликатен момент в кариерата

...
Наставникът на е изправен пред пореден деликатен момент в кариерата
Коментари Харесай

Пипо Индзаги: Поредно изпитание от човешка гледна точка

Наставникът на е изправен пред следващ внимателен миг в кариерата си, защото ще изведе тима си против обичания си. В неделя двата състава се изправят в дуел от 15-ия кръг на Серия “А”.

“Усещането е както против, когато отсреща ми беше моят брат - съобщи Пипо. - Това беше тежък и прочувствен миг. Това беше тестване от човешка позиция, което е мъчно да се опише. Всички знаят какъв брой доста обичам Милан, а считам, че чувството е същото и за тифозите на клуба. Както се споделя в такива моменти: ще бъдем врагове за 90 минути, само че по-късно още веднъж ще бъда най-големият почитател на Милан.”

“Вече споделих на момчетата да се възползват от опциите в елита, тъй като преди година бяхме в Серия “Б”, а в този момент излизаме против водача в Серия “А”. Жадуваме да нанесем нов удар, както да вземем за пример го направихме против Лацио и, от които взехме точки”, продължи треньорът.

Гостите ще са без някои футболисти, измежду които и. Това обаче не успокоява Индзаги. “Милан няма загуба от май, което значи, че разполагат с извънреден треньор и кадърен състав, които умее да върви напред на инат на проблемите. Ако погледнем евентуалните заместници на отсъстващите, е мъчно да кажем, че това е някакво преимущество за нас. На доктрина възможностите ни за позитивен резултат са доста дребни, защото това ще е един от най-трудните ни мачове през сезона”, приключи някогашният национал на Италия.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР