Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи групата за гостуването

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи групата за гостуването
Коментари Харесай

Черно море без четирима титуляри за мача с Ботев в Пловдив. Вижте групата

Наставникът на Черно море Илиан Илиев дефинира групата за гостуването на Ботев Пловдив от 29-ия кръг на Първа професионална лига. От нея отпаднаха осъдените Пламен Димов и Радослав Василев, както и Георги Илиев и Цветомир Панов.

Капитанът на “моряците ” и Панов не съумяха да се възстановят на 100% след контузиите, получени по време на дуела с “канарчетата ” от шампионата за Купата на България, и по тази причина треньорският щаб реши да не рискува с включването им в мача тази събота.

Аут са още трайно контузените Георги Божилов и Емил Янчев, както и Виктор Попов, Мартин Дичев и Петър Вуцов. В 18-те за дуела ще бъде записан младият Лъчезар Йорданов, който заема мястото на Радослав Василев. Това е единствената смяна в групата от срещата с Левски от предишния кръг.

“Моряците ” потеглят за Пловдив на следващия ден заран, а под тепетата ще проведат последната си подготовка преди мача с Ботев. Срещата сред двата отбора е в събота от 17,30 часа в Коматево.

Групата на Черно море:  Иван Дюлгеров, Георги Китанов, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Виктор Генев, Юго Кононго, Мирослав Енчев, Жоаким Балми, Дани Кики, Мехди Фенуш, Лъчезар Йорданов, Петър Витанов, Родриго, Патрик Андраде, Васил Панайотов, Аристот Ндонгала, Жоржиньо, Мартин Минчев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР