Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази претенции към съдийството

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази претенции към съдийството
Коментари Харесай

Илиев: Има съдии, които искат мачовете да свършват наравно

Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази искания към съдийството след хикса с Етър в мача от третия кръг на efbet Лига. Наставникът призна, че има възприятието, че някои съдии имат желанието дадени мачове да „ свършат наравно”. Същевременно Илиев похвали тима си, че е играл мощен футбол и сподели, че в случай че е бил вкарал втори гол, то варненци са щели да „ качат” Етър на разлика.

„ Поздравявам моите играчи, защото играха, създаваха състояние. Ако бяхме вкарали втори гол, Етър щеше да отиде на разлика. Не успяхме да затворим мача и при една контраофанзива допуснахме гол, макар че имахме наличие. Футболът е неправдив и по тази причина скърбя за резултата, само че направихме това, което желаеме. Факт е и, че не успяхме да победим. Понякога имам възприятието, че някои съдии желаят мачът да свърши хикс. Жълти картони при наша преса и игра с ръка. Това са дребни неща и не знам за какво в такива мачове, в които хората желаят да гледат футбол би трябвало да се наместват трети фактори. Това не е добре за футбола. Срещи, секрети телефони, само че не е добре. Някой ще каже, че трябваше да вкараме втори гол – по този начин е, само че има и такива мачове”, разяснява Илиев.

„ Няма огромно самочувствие при нас. Етър е умел тим и мисля, че резервираха съвсем целия си тим от предходната година. Не сме мислили, че е елементарно, успявайки да играем. Етър с втория си удар ни вкара гол, а ние пропуснахме доста обстановки, които в по-спокойна конюнктура щяхме да вкараме. Нищо не можем да създадем, откакто резултатът е реалност и се готвим за мача в Славия”, приключи Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР