Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе много доволен от

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе много доволен от
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Мартин Минчев играе, защото ще свърши работа, а не защото е юноша

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе доста удовлетворен от показаното от неговите футболисти при триумфа с 2:0 като посетител на Пирин. Специалистът похвали и младия Мартин Минчев, който означи гол. Треньорът сподели, че 16-годишният състезател изцяло заслужава титулярното си място.

“Доволен съм от характера, които показахме. В подобен директен дуел момчетата бяха по-смели в много обстановки. Вече мислим за идващия стадий - за горните плейофи. Равностоен мач се получи, само че последователно взехме предимство, изключително след втория гол. Имахме обстановки и за трети гол, с които можеше напълно приключим мача ".

“Мартин е образец за всички останали млади футболисти в тима, по какъв начин би трябвало да се влиза в игра. Влиза, тъй като знаем, че ще свърши работа, а не тъй като е перспективен. Това е директният образец по какъв начин би трябвало да се включваш. Само, тъй като си младеж не значи, че би трябвало да играеш. Работил е доста на тренировки и това, че през днешния ден вкара с неуместния крайник демонстрира, че се е трудил. Имаме още два мача, в които можем да си позволим да дадем отмора на някои играчи и да се даде опция на някои да се включат ”, сподели Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР