Наставникът на Челси - Томас Тухел, не остана никак доволен,

...
Наставникът на Челси - Томас Тухел, не остана никак доволен,
Коментари Харесай

Тухел се ядоса на Вернер и отправи послание: Покажи качество

Наставникът на Челси - Томас Тухел, не остана по никакъв начин удовлетворен, като се изрече много остро за мненията на Тимо Вернер. Германският нападател означи първото попадение в първата контрола на отбора при успеха с 2:1 над Клуб Америка, а незабавно след нея отхвърли да обвърже дълготрайно бъдещето си със “сините”, защото изясни, че желае да играе повече, с цел да е в добра форма за идния Мондиал в Катар.

Той обаче пропусна заради травма в коляното втората контрола против Шарлът, която приключи 1:1, а американците победиха след осъществяване на дузпи. Веднага след срещата Тухел застана пред камерите и напълно ясно даде да се разбере какво е мнението му по въпроса.

“Изненадан съм, тъй като ще съм доста благополучен, в случай че съм младеж и имам контракт с Челси. Ще съм един от най-доволните хора на планетата, в случай че имам договор с Челси и не го разбирам, в случай че е споделил това.

Той ще получи нужното игрово време, когато покаже нужното качество, с цел да заеме това място и го отбрани. Дали попада в проектите ми? Разбира се, той е наш играч”, безапелационен бе германецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР