Наставникът на Чави Ернандес посочи защо неговият отбор успя да

...
Наставникът на Чави Ернандес посочи защо неговият отбор успя да
Коментари Харесай

Чави: Ние довършихме Реал Мадрид, за разлика от противниците им в ШЛ

Наставникът на Чави Ернандес уточни за какво неговият тим съумя да надделее над, за разлика от съперниците на “Кралския клуб ” в Шампионската лига. Той също по този начин беше безапелационен, че каталунците не трябва да подражават на огромния си противник макар актуалните му триумфи, а да останат правилни на стила си на игра.

“Отдадохме огромно значение на успеха ни с 4:0 на “Бернабеу ”, само че тя не ни донесе никакъв трофей. Разликата сред нас и съперниците на в Шампионската лига е, че ние ги довършихме, когато имахме тази опция. Историята демонстрира, че Мадрид са правили огромни обрати и ето за какво не трябва да ги пощадяваш. Начинът, по който ги победихме, ни демонстрира по какъв начин би трябвало да се състезаваме в бъдеще. Видя се в какво можем да се превърнем. През идващия сезон би трябвало да сме по-постоянни, с цел да се борим за трофеите.

Дали можем да играем и печелим като? На нас би ни било по-трудно, защото имаме различен жанр на игра. През тази акция обаче сме печелили и без да играем добре. Така беше против Сосиедад и. Мадрид са способни да обръщат мачове. Например при триумфа ни с 4:0, в случай че ни бяха вкарали при 2:0, щяха да се опитат да ни извърнат. Футболът е придирчив и стават такива неща. Невинаги печели този, който го заслужава.

Историята демонстрира какво е ДНК-то на, а не аз. Нямам магическа пръчица, само че ми е ясно, че по този модел сме спечелили пет пъти Шампионската лига и сме получили международно самопризнание. Излизаш от Испания и слушаш за Барса на Гуардиола или за Барса на. Хората помнят повече метода, по който печелехме, в сравнение с завоюваните титли. Трябва да сме търпеливи. Не бива да се съпоставяме с другите тимове. Мисля, че по този начин играчите се любуват повече.

Xavi: "Barça DNA? With our philosophy, we have won five Champions Leagues, and much more. Everyone remembers Barça, Pep, and Messi. I have no doubts about our philosophy. "
— Barça Universal (@BarcaUniversal)
Със сигурност триумфите на през сезона оказват влияние на доста от почитателите ни. Трябва да бъдем почтени, сега нашата обстановка е противоположна на тяхната. Нашата действителност е да се борим за класиране за ШЛ. Това е минимумът, само че събитията са такива. За идващия сезон ще забележим къде ще бъдем и какво можем да реализираме. Сега желаеме да се класираме за ШЛ. Жалко е, само че такова е ситуацията. Смятам, че тимът много се усъвършенства, само че не знаехме по какъв начин да се състезаваме добре. Историята демонстрира, че Барса би трябвало да се бори за трофеите.

Мачът с е златна опция да се класираме за Шампионската лига. Това е наш директен съперник с огромни играчи и треньор. Ще ни бъде мъчно. Футболът ни дава опция да си отмъстим по състезателен път. Искаме да осъществим задачите си преди края на сезона, а точно да се класираме за ШЛ. Би било още по-добре да го създадем като втори в класирането, с което бихме се класираме за Суперкупата. Все още не можем да мислим за по-нататък. Надявам се, че през лятото ще имаме попълнения макар финансовата ни обстановка. Не бива да считаме класирането ни за ШЛ за несъмнено.

Xavi: "The goal this season is to qualify for the Champions League, and if we succeed in that, qualifying for the Spanish Super Cup will be great and then we will plan for next season. We have to finish this season first, it’s not over yet. "
— Barça Universal (@BarcaUniversal)
е зле, през вчерашния ден имаше стомашни проблеми. Ще забележим по какъв начин ще бъде на следващия ден, когато ще обявим групата за мача. има болки в аддуктора и му е мъчно. Неговото неявяване на следващия ден ще бъде огромно, за жалост. Той постави големи старания. тренира сносно, само че ще подходим с нерешителност. Идеята ни е той последователно да получава повече игрово време в оставащите ни четири мача. Усещанията за положението му са доста положителни. Той се оправя сносно на тренировките ”, разяснява Чави на днешната си конференция.


Снимки: Gettyimages
 “Контра ”: На какво се дължат изключителните обрати на Реал Мадрид този сезон? “Контра ”: На какво се дължат изключителните обрати на Реал Мадрид този сезон? 6 май | 14:18  Каталунски вестник се отхвърли от Ето’о, тъй като поздравил Реал Мадрид Каталунски вестник се отхвърли от Ето’о, тъй като поздравил Реал Мадрид 6 май | 13:56  Още един защитник на Челси може да се озове в един от испанските грандове Още един защитник на Челси може да се озове в един от испанските грандове 5 май | 17:47 Още от Футбол свят  Рангник: Тен Хаг ще каже кои играчи ще останат Рангник: Тен Хаг ще каже кои играчи ще останат 6 май | 15:40 21 0  Бетис желае да задържи преотстъпен от Арсенал, само че високата цена може да обърка всичко Бетис желае да задържи преотстъпен от Арсенал, само че високата цена може да обърка всичко 6 май | 15:38 72 0  Майката на Килиан Мбапе отхвърли за сделка с Пари Сен Жермен Майката на Килиан Мбапе отхвърли за сделка с Пари Сен Жермен 6 май | 15:18 352 0  Уулвс остана без треньор за мача с Челси Уулвс остана без треньор за мача с Челси 6 май | 15:11 436 0  “Контра ”: На какво се дължат изключителните обрати на Реал Мадрид този сезон? “Контра ”: На какво се дължат изключителните обрати на Реал Мадрид този сезон? 6 май | 14:18 1418 3 Виж всички Водещи Новини  Ботев (Пловдив) 0:1 Лудогорец Ботев (Пловдив) 0:1 Лудогорец 6 май | 15:02 14408 74  Черно море и Левски се изправят в колосален конфликт Черно море и Левски се изправят в колосален конфликт 6 май | 07:29 17055 160  Всички в Ливърпул искахме Реал Мадрид за противник, посочи Салах Всички в Ливърпул искахме Реал Мадрид за противник, посочи Салах 6 май | 09:39 10273 67  ЦСКА - София ще ближе рани против Славия ЦСКА - София ще ближе рани против Славия 6 май | 07:00 13004 136  Сензацията Айнтрахт е на край в Лига Европа след успех над Уест Хам Сензацията Айнтрахт е на край в Лига Европа след успех над Уест Хам 5 май | 23:58 22180 14 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР