Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов обяви след поражението с

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов обяви след поражението с
Коментари Харесай

Ферарио Спасов: Не трябва да сме с наведени глави, успех на ЦСКА на финала

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов разгласи след провалянето с 0:2 от ЦСКА-София, че алените не са надиграли неговия отбор, само че остарялата уязвимост с пропуските е решила конфликта.

“Инициативата не сме я дали. Двата гола паднаха след груби неточности в отбрана и ЦСКА се възползва от тях. По никакъв метод не стояхме игрово по-лошо на терена. При 1:0 имахме две обстановки, при които можеше да стане забавно на терена, само че не успяхме. Пожелавам триумф на ЦСКА.

Първият гол пристигна в най-неподходящия миг, защото мачът бе равносилен и без положения пред двете порти. Ние сами си вкарахме гол. Второто попадение ни прекърши, затвориха мача.

Победени сме, само че никога не би трябвало да сме с наведени глави. Всички искахме да играем край, само че ЦСКА бе по-прецизен в тези две обстановки. Пак споделям: поисквам триумф на ЦСКА.

Доволен съм от момчетата - от представянето и мотивацията. Хроническата уязвимост да излизаме на положения, само че да не вкараме. Когато в такива мачове не вкарваш, не можеш да продължиш напред. Но съм удовлетворен от момчетата, израстват. За идващия сезон би трябвало да намерим три-четири попълнения, да освежим тима и да продължим израстването си.

ЦСКА картотекира пет нови футболисти. Точно в този момент е интервалът за нови. Работим и би трябвало да създадем по този начин, че Ботев да има още по-класни футболисти. В мачовете с по-голям залог да сме тим, който в действителност може да побеждава”, сподели Ферарио Спасов.
Снимки: Булфото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР