Наставникът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе изключително доволен след

...
Наставникът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе изключително доволен след
Коментари Харесай

Валентич: Чудесно е, Белия: Много подаръци ВИДЕО

Наставникът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе извънредно удовлетворен след триумфа с 3:1 над ЦСКА 1948. Успехът бе шести следващ за „ канарчетата “ вкъщи в шампионата. Босненският експерт изрази вяра, че отборът му може да завоюва точки и в идните мачове с Лудогорец и ЦСКА.

" Това е необикновено – да направиш шест следващи победи вкъщи не е елементарно. Знаехме, че противникът ще има друга идея. През първото полувреме играха по-дефанзивно. Често изритваха топката напред. Тогава ние контролирахме играта. През второто полувреме те започнаха нападателно, а ние бяхме пасивни. Не знам за какво бяхме толкоз пасивни. Те означиха гол. След 15 минути от второто полувреме бяхме по-добрият тим. Можеше да осъществяваме още голове. Постижението ни е необикновено ", стартира Валентич след успеха на своя тим.

" Сега имаме дребна пауза за националните тимове. Имаме време да стартираме да играем още по-добре, да проучваме противниците. Ще бъде значимо да имаме нова сила, да останем позивтивни. Лудогорец и ЦСКА са най-хубавите тимове в България. Ако покажем целия си капацитет и нямаме контузени, можем да спечелим точки против тези тимове ", сподели още той.

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров бе отчаян след загубата от Ботев Пд с 1:3 и показа, че е видял „ притеснени” играчи в състава си.

„ Твърде доста дарове направихме и то в моменти, в които нашият тим се съвземаше. Лоши първи 15-20 минути, много обезпокоени хора видях в нашия тим.След това като се окопитихме видях много обикновени неточности. През второто полувреме се върнахме в мача, само че отново след наша неточност Ботев вкара”, разяснява Николай Киров.

„ Това се поправя с тренировки най-много и логика на психиката. Не мога да приема, че това са им цялостните благоприятни условия и качества. Въпреки че са на нежна възраст, те би трябвало да имат убеденост и самочувствие, тъй като без тях те няма по какъв начин да израснат”, сподели още той
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР